Şehit Hasan Karşı Ortaokulu

Vizyon: Biz her çocuğun içinde, onun özgür, çok yönlü ve bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna,toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratma yolunun ancak toplumların iyi yetiştirilmiş bireylerince sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz.

Misyon: Millî Eğitim Temel Yasası’nda belirtilen temel ilkelere bağlı kalınarak; çevre olanaklarından yararlanıp, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini de gözönüne alarak, bunların en etkin ve verimli bir şekilde kullanılıp geliştirilmesi. Eğitimin niteliğinin artırılması, sosyal ve kültürel becerilerin geliştirilmesi. Eğitim ortamını nesnel ögesi olan fiziksel koşulların düzeltilmesidir.

Başarılar:

Isınma: Kalorifer-Doğalgaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (442) 7612401

WEB - https://sehithasankarsiooo.meb.k12.tr

Adres - YAVUZ SULTAN SELİM MAH. ŞEHİT ÖZCAN KARACA CAD. ŞEHIT HASAN KARŞI ORTA OKULU BLOK NO 53 TORTUM / ERZURUM

Yerleşim Yeri - İl merkezine 52 km uzaklıkta ve nufusu 5000.

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır. İlçe de her yarım saatte bir şehir merkezine araç hareket etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İle 52 km uzaklıkta ilçe merkezinde.